Δήλωση από την Αλγερινή μποξέρ που θα συζητηθεί

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Αλγερινή μποξέρ Ιμάνε Χέλιφ προέβη σε μια δήλωση η οποία θα συζητηθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι αγωνίστηκε κόντρα στην Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις δύο αθλήτριες να συμμετέχουν στην κατηγορία των 66 κιλών γυναικών.

Η Αλγερινή μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου δήλωσε ότι είναι «η εκλεκτή του Θεού για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο» και συμπλήρωσε ότι «θα νικήσει όποιον χρειαστεί». 

Ο αγώνας, διήρκησε μόλις 45 δευτερόλεπτα, αφού η Ιταλίδα δέχτηκε στην αρχή ένα ισχυρό χτύπημα και είπε στον προπονητή της ότι «δεν είναι δίκαιο» αφού θεωρούσε ότι αντίπαλός της ήταν ένας άνδρας και όχι μια γυναίκα. 

«Δεν είχα πια όρεξη να αγωνιστώ»

Μετά το τέλος του αγώνα και έχοντας ηρεμήσει, η Καρίνι μίλησε στους Ιταλούς δημοσιογράφους μη κρύβοντας την απογοήτευση της για ότι έγινε

«Όλα όσα συνέβησαν πριν από τον αγώνα δεν είχαν καμία απολύτως επιρροή, δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει ποιος πρέπει να αγωνιστεί και ποιος όχι. Μπήκα στο ρινγκ, έκανα το καθήκον μου ως πυγμάχος, προσπάθησα να αγωνιστώ ανεξάρτητα από διαμάχες ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν οι Ολυμπιακοί μου αγώνες, ήθελα να κερδίσω», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τα χτυπήματα που δέχτηκε, απάντησε:

«Στο δεύτερο που δέχτηκα στη μύτη δεν ανέπνεα πια. Πήγα στον δάσκαλο και με ωριμότητα και θάρρος είπα αρκετά. Γιατί χρειάζεται θάρρος και ωριμότητα για να σταματήσεις. Δεν είχα πια όρεξη να παλέψω».

Οι χρήστες του διαδικτύου βέβαια δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός. 

Πηγή: typosthes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial