Ρενάτα Βοράτσοβα: «Οι Αυστραλοί με έγδυσαν, ένιωσα σαν να ήμουν εγκληματίας»

Η Ρενάτα Βοράτσοβα στο Ίντιαν Γουέλς

Για άσχημη αντιμετώπιση από τις αυστραλιανές αρχές μίλησε η Ρενάτα Βοράτσοβα, η 38χρονη τενίστρια που μπήκε στην Μελβούρνη, έπαιξε σε τουρνουά, βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τελικά απελάθηκε από την Αυστραλία.

Πριν από μερικές ημέρες απελάθηκε από την Αυστραλία, αφού προηγουμένως είχε μπει κανονικά στην χώρα και είχε παίξει σε ένα τουρνουά στην Μελβούρνη. Ξαφνικά βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τελικά το Σάββατο αποχώρησε από την χώρα, με αποτέλεσμα τώρα να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αγωγή εναντίον της ομοσπονδίας τένις για την ζημιά που υπέστη και για την ταλαιπωρία που πέρασε. Η Ρενάτα Βοράτσοβα αισθάνεται προσβεβλημένη από την αντιμετώπιση των αρχών και μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση.

«Αισθάνθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας και δεν υπήρχε λόγος για να νιώσω έτσι. Έστειλα όλα τα έγγραφα που μου ζήτησαν και τα ενέκριναν. Αν θεωρούσα πως υπήρχε έστω 1% πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, δεν θα ταξίδευα καν στην Αυστραλία. Ήμουν πολύ ανήσυχη, δεν αισθανόμουν ασφαλής μέχρι τη στιγμή που γύρισα στο σπίτι μου.

Ήταν σαν να έβλεπα ταινία, μια μακρά σε χρονική διάρκεια ανάκριση, με οδηγίες του τύπου «γδύσου και ξαναντύσου«. Δεν θέλω να το θυμάμαι και προφανώς δεν θέλω να το ξαναζήσω» ήταν τα λόγια της 38χρονης τενίστριας, που παραδέχθηκε πως θα κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19 το οποίο είχε αποφύγει εξαιτίας ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Πηγή: sport24.gr