Άνδρας άκουσε τη γυναίκα του να ομολογεί ληστεία στον ύπνο της και την κατέδωσε στην αστυνομία

Μια γυναίκα από τη Βρετανία δεν γλύτωσε τη σύλληψη για ληστεία που έκανε στο παρελθόν, αφού ο άντρας της την «έδωσε» στην αστυνομία, όταν τα ομολόγησε όλα στον ύπνο της!

Άνδρας κατέδωσε τη γυναίκα όταν ομολόγησε ληστεία στον ύπνο

Μια απίστευτη και τρελή ιστορία που δείχνει ότι κάποιοι βάζουν το νόμο πάνω από τα… αισθήματα, είδε το φως της δημοσιότητας από τη Βρετανία, αφού ένας άνδρας ακούγοντας την γυναίκα του να ομολογεί στον ύπνο της ότι έκλεψε χρήματα, την κατέδωσε στην αστυνομία!

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος στην αρχή που έγινε «μάρτυρας» του περιστατικού αποφάσισε να περιμένει για το πρώτο μεγάλο… λάθος της επί 10 χρόνια συζύγου του, με την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι να ήταν όταν στο οικογενειακό τους ταξίδι στο Μεξικό, την είδε να ξοδεύει με τεράστια άνεση αρκετά χρήματα.

Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα είχε κλέψει 8.000 ευρώ από την ηλικιωμένη γυναίκα την οποία φρόντιζε ως βοηθός της, τελικά τιμωρήθηκε με 16 μήνες φυλάκιση (με αναστολή), τη στιγμή που ο άντρας δήλωσε πως, «ναι μεν αγαπώ τη γυναίκα μου, αλλά αυτό δεν μπορούσα να της το συγχωρέσω».

Πηγή: sport-fm.gr