Κ. Νοτοπούλου: Αφού δεν μπορείτε που δεν μπορείτε, γιατί «το κουράζετε» κ. Ταχιάο;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου με φόντο την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό και την σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο.

«Χωριό́ που φαίνεται κ. Ταχιάο… Προσπαθείτε ήδη να διαχειριστείτε την αποτυχία σας!
Φυσικά́ θα σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Ταχιάο. Και για τις καθυστερήσεις ενός έργου που παρέλαβε σταματημένο και για τις αποζημιώσεις που ανέκυψαν στη… βάρδια σας(!) και για όλα», τονίζει η κ. Νοτοπούλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι καθυστερήσεις και οι όποιες επιβαρύνσεις που κατατρύχουν σήμερα το μετρό́ της Θεσσαλονίκης  φέρουν την υπογραφή́ ΣΥΡΙΖΑ».

Τάδε έφη ο κ. Ταχιάος που ήθελε να γίνει  Δήμαρχος της πόλης αλλά́ δεν τα κατάφερε και διορίστηκε στην Αττικό́ Μετρό.

Ο άνθρωπος που βάζει την υπογραφή́ του στο σταμάτημα του έργου, που υλοποιεί́ το  έγκλημα της απόσπασης των αρχαιοτήτων του σταθμού́ της Βενιζέλου και που ετοίμασε το έδαφος για αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ στον εθνικό́ μας εργολάβο.

Χωριό́ που φαίνεται κ. Ταχιάο… Προσπαθείτε ήδη να διαχειριστείτε την αποτυχία σας!

Φυσικά́ θα σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Ταχιάο. Και για τις καθυστερήσεις ενός έργου που παρέλαβε σταματημένο και για τις αποζημιώσεις που ανέκυψαν στη… βάρδια σας(!) και για όλα.

Σας φταίει γιατί́ θέλουμε η Θεσσαλονίκη να έχει και  μετρό́ και αρχαία, γιατί ξέρετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τα κατάφερε ενώ́ με  εσάς δε θα δούμε  μετρό́ και θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε.

Δυστυχώς για εσάς,  κύριε Ταχιάο, ακόμη  και το 2023 είναι πια πολύ́ κοντά́.

Δυστυχώς για την πόλη το μετρό με ΝΔ είναι σύντομο ανέκδοτο, αλλά δε γελάει κανείς.

Σήμερα  πραγματικά́ το «τερματίσατε». Αφού δεν μπορείτε -που δεν μπορείτε-, γιατί «το κουράζετε;»

Πηγή: thessnews.gr