Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Στεφανία Λυμπερακάκη: Δεν συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι (VIDEO)

Για την απόρριψη της πρότασης να εκπροσωπήσει τη χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα.

Όπως είπε δεν διατηρεί καμία πικρία που δεν θα εκπροσωπήσει τη φετινή χρονιά την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. “Ούτως ή άλλως δεν διαγωνίστηκα πουθενά. Η δισκογραφική μου εταιρεία αποφάσισε να στείλει το τραγούδι που έτσι και αλλιώς κυκλοφορεί σε λίγες μέρες που θα είναι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου featuring One”.

“Στο κάτω κάτω της γραφής είναι δικαίωμα του κάθε κρατικού καναλιού να διαλέξει οποιοδήποτε τραγούδι. Για όνομα του Θεού! Μην προσπαθήσετε να μπερδέψετε τα πράγματα, ούτε μπαίνουμε σε οποιαδήποτε κόντρα με ένα νέο στο οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία και έχει όλα τα φώτα και τη στήριξη μας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Καμία σχέση, δεν έχω διαγωνιστεί με κανέναν ούτε συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι ούτε βάζω κόντρες με κανένα 17χρονο κορίτσι! Ήταν δικαίωμα της ΕΡΤ να επιλέξει από μια λίστα” πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Αγαπώ την Eurovision και είμαι χορτάτος γιατί έχω πάει 3 φορές. Είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε για συμβουλές” κατέληξε στις δηλώσεις στην κάμερα του STAR.

Πηγή: thestival.gr