«Μας συστήθηκε ως αγόρι και έβγαλε μαχαίρι»: Τι υποστηρίζει η μητέρα της 15χρονης για την «ενέδρα» στην Ερμού

Σοκ έχει προκληθεί από την υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 16χρονης και φίλων της στην οδό Ερμού από τέσσερα άτομα τα οποία καταγγέλλεται ότι είχε πληρώσει μια 15χρονη.

Σύμφωνα με την μητέρα της 15χρονης η οποία μίλησε στον ALPHA, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας πριν από οκτώ μήνες.

«Το συγκεκριμένο άτομο συστήθηκε ως αγόρι. Το είχα γνωρίσει, είχε έρθει στο σπίτι. Δεν φαινόταν για κορίτσι. Λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων που μας είχε πει ότι είχε, δέχτηκα να μείνει σπίτι μου γιατί είχε πει πως δεν είχε που να πάει», σύμφωνα με τη μητέρα που θεωρούσε ότι έμενε στο σπίτι «ένα αγόρι, με όνομα αγοριού».

«Μας είπε ότι είχε οικογενειακά προβλήματα. Σαν μάνα έπρεπε να κάνω κάτι» και δέχτηκε να τον φιλοξενήσει ενώ επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και η καταγγελία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι καταγεγραμμένη και είχε μιλήσει για αγόρι 16 ετών.

«Μετά από κάποιο διάστημα έγινε μια παρεξήγηση στο σπίτι μας. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαμε στο τμήμα και έδωσε ταυτότητα και στην ταυτότητα υπήρχε όνομα κοριτσιού και έπαθα σοκ», ανέφερε.

Σύμφωνα με τη μητέρα «υπήρξαν πάρα πολλά περιστατικά. Τους τελευταίους μήνες έχουμε μαρτυρήσει. Η κόρη μου ήθελε να απομακρυνθεί. Από κει και πέρα το συγκεκριμένο άτομο άρχισε να ενοχλεί με απειλές, με μηνύματα. Απευθύνθηκα στο τμήμα πάρα πολλές φορές. Με ηχητικά μηνύματα, στο ίντερνετ. Απειλές, προστυχιές».

«Η πόρτα της εισόδου μας είχε παραβιαστεί δύο φορές. Το συγκεκριμένο άτομο έχει για φίλους μεγάλα άτομα. Το καλοκαίρι είχα δηλώσει εξαφάνιση της κόρης μου. Την έψαχνα για πέντε μέρες, ήταν μαζί με την 16χρονη, της ξύρισε το μαλλί. Βρέθηκαν σε ένα σπίτι ενηλίκου ο οποίος συνελήφθη και έγινε δικαστήριο στο οποίο καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση», υποστήριξε η μητέρα.

Αφού πλήρωσε η κόρη μου τους σωματοφύλακες της, η κόρη μου δεν τους έκλεισε ραντεβού. Το ραντεβού το έκλεισε η 16χρονη της είπε “θα είσαι μόνη σου, θα είμαι μόνος μου, να μιλήσουμε για το δικαστήριο”.

Η κόρη μου πήγε μαζί με το αγόρι της. Από τη στιγμή που λένε ότι είχαν πάει βόλτα και τους επιτέθηκαν, πως γίνεται να είχαν πάει βόλτα και τους επιτέθηκαν; Το παιδί το συγκεκριμένο είχε πάει με τέσσερα άτομα. Η κόρη μου λέει πως της έβγαλε μαχαίρι. Θέλω να βγει όλη η αλήθεια», τόνισε η μητέρα.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr