Ποιο θα είναι το ωράριο λειτουργίας

Η MediaMarkt, ανοίγει τις πόρτες σε δύο κεντρικά καταστήματά της και υποδέχεται τους επαγγελματίες, για αγορές αποκλειστικά με τιμολόγιο, από τις 10 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρουν όλα όσα χρειάζονται για την επιχείρησή τους, κάνοντας τις αγορές τους σε δύο από τα μεγαλύτερα καταστήματα της MediaMarkt, στη Λ. Συγγρού στην Αθήνα και στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά τους.

MediaMarktσυνεχίζει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και να παρέχει στους επαγγελματίες έξυπνες λύσεις που θα καλύψουν αποτελεσματικά κάθε τους ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και μάλιστα στις πιο προνομιακές τιμές.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι 10:00 – 20:30. Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψη επιτρέπονται έως 4 άτομα ανά 200 τ.μ., δεν επιτρέπονται συνοδοί, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

media-1.jpg

*Η αναλογία επαγγελματιών – αγοραστών στον χώρο έκθεσης των επιχειρήσεων είναι 4:200 (άτομα/τ.μ.). Στα σημεία τιμολόγησης τηρείται απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των πελατών και μεταξύ υπαλλήλων και πελατών.
**Επιτρέπονται πωλήσεις μόνο με έκδοση τιμολογίου και όχι με απόδειξη λιανικής πώλησης.
***Απαγορεύεται η παρουσία μη επαγγελματία αυτοτελώς ή ως συνοδού άλλου επαγγελματία.

ΠΗΓΗ: typosthes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial