Πώς πέρασε το βράδυ στο κελί ο Φουρθιώτης – Τι ζήτησε από τους αστυνομικούς

Στην γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων της Ασφάλειας, απομονωμένος από όλους τους υπόλοιπους κρατουμένους, βρίσκεται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης που πέρασε την πρώτη του νύχτα στο αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο παρουσιαστής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν «ιδιαίτερα ανήσυχος» όταν μπήκε στο κελί και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό καθώς υποστήριξε πως λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καρδιακές αρρυθμίες.

Άμεσα οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά όχι σε αυτό που επιθυμούσε, αλλά σε κάποιο άλλο που εφημέρευε. Τότε ο παρουσιαστής άλλαξε στάση και αρνήθηκε την μεταφορά του, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Η μόνη επίσκεψη που δέχτηκε στα κρατητήρια, ήταν αυτή των δυο δικηγόρων του με τους οποίους συνομίλησε για 15 περίπου λεπτά, ενώ είχε και κάποιες επικοινωνίες από το καρτοτηλέφωνο. Μάλιστα φιλικά του πρόσωπα, του μετέφεραν φαγητό καθώς για λόγους υγείας ακολουθεί ειδική διατροφή. Ο παρουσιαστής πάντως μετά τις πρώτες στιγμές και όντας εξαντλημένος κοιμήθηκε χωρίς να ζητήσει το παραμικρό από τους αστυνομικούς.

Πηγή:thestival.gr