Για έκθεση ανηλίκου συνελήφθησαν δύο γυναίκες οι οποίες άφησαν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί της μιας εξ αυτών, ένα βρέφος 4 μηνών και -όπως φαίνεται- πήγαν για… ψώνια σε πολυκατάστημα.

Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί του ΑΤ Πυλαίας – Χορτιάτη, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία και έπειτα από σχετική ενημέρωση πολίτη, μετέβησαν στο πάρκινγκ όπου οι δυο γυναίκες, αλβανικής καταγωγής, είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους, σε εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, στην περιοχή της Πυλαίας.

Οι αστυνομικοί άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ένα βρέφος βρισκόταν μόνο του, εντός του ασφαλισμένου οχήματος το οποίο είχε μισάνοιχτο ένα παράθυρο.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, εντοπίστηκαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους, καθώς και η 27χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες βρίσκονταν σε χώρους του πολυκαταστήματος. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαπές απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Πηγή: grtimes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial