Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Αρκετά είναι ήδη τα προβλήματα στην υδροδότηση που παρουσιάζονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα αυτή την ώρα έχουν μείνει χωρίς νερό 5 περιοχές της πόλης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται 4 έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στην περιοχή της Γιαννιτσών, λόγω προβλήματος στις οδούς Δάφνης και Μαζαράκη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στις οδούς Ιουστινιανού και Γρ. Ζαλίκη, το οποίο επηρεάζει όλα τα μονά νούμερα και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στις Συκιές. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Επταπυργίου 10 και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στις 40 Εκκλησιές, λόγω προβλήματος στην οδό Γ. Βιζυηνού, το οποίο επηρεάζει όλα τα ζυγά νούμερα και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Σημειώνεται ότι παράλληλα υπάρχει σε εξέλιξη και προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ στην περιοχή των Πεύκων, προκειμένου να γίνουν εργασίες τοποθέτησης δικλείδας σε αγωγό. Η διακοπή ξεκίνησε στις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά για 5 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/1/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης δικλείδας σε αγωγό Φ200 στην δεξαμενή Ακροπόλεως, της ΔΕ Πεύκων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Παπανικολάου -Κωστή Παλαμά-Ελπίδας- Καραολή – Αγίας Τριάδος- Πεντηκοστής-Ακροπόλεως- Λεωφόρος Ειρήνης καθώς και στις παρακείμενες οδούς στην ΔΕ Πεύκων του Δήμου Νεάπολης –Συκεών. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πηγή: typosthes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial