Ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και νεαροί με διακριτικά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 31χρονο γνωστό οπαδό του Άρη, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι στην προσπάθειά του να αμυνθεί

Άγριο επεισόδιο με οπαδική χροιά έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ στο εμπορικό κέντρο Πλατεία Odeon, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, περίπου στις 20:00 το βράδυ μια ομάδα 7-8 ατόμων μπήκε στο εμπορικό κέντρο από την πλευρά της Βασιλέως Ηρακλείου, και, όπως προκύπτει από κάμερες ασφαλείας, τουλάχιστον δύο εξ αυτών φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο εκ των ατόμων αυτών έμειναν πιο πίσω, για να κρατήσουν τσίλιες, και οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός της Πλατείας. Υπήρξαν αντεγκλήσεις της ομάδας των ατόμων με έναν 31χρονο που ήταν εντός του μαγαζιού, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός οπαδός του Άρη, που είχε εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλα αιματηρά οπαδικά επεισόδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 31χρονος εξήλθε του καταστήματος κρατώντας μεγάλο μαχαίρι και τότε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με καρέκλες στα χέρια, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, φωνάζοντας «σε ποιον βγάζεις μαχαίρι ρε».

Αμέσως στο σημείο έσπευσε αστυνομικός που βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα για να τους χωρίσει. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου κατά παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αναζητούνται.

Την έρευνα έχει αναλάβει το ΑΤ Λευκού Πύργου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial