Με την τραγωδία στα Τέμπη που μετρά ήδη 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες ξεκίνησε το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής τόνισε πως τα πράγματα είναι δραματικά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Καλημέρα, καλό μήνα. Όσο μπορεί να λέμε ότι η ημέρα αυτή είναι καλή και όσο μπορούμε να λέμε ότι ο μήνας αυτό που ξεκινά είναι καλός. Είναι δραματικά τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλα αυτά που γίνονται αλλά πρέπει να τα περιμένουμε.

Ζούμε σε μία χώρα που μπορεί να μας αφορά τι είπε ο Πολάκης και αν διεγράφη ο Πολάκης ή όχι αλλά επί της ουσίας ζούμε σε μία χώρα του δυτικού κόσμου που δεν… Τέλος πάντων, είναι αυτό που λέμε η ευνομούμενη κοινωνία που τα έχει όλα λυμένα. Δυστυχώς στη χώρα μας αποδεικνύεται ότι πράγματα που έπρεπε να είναι λυμένα, ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως δουλεύουν κατά τύχη τελείως.

Η εκπομπή διαμορφώνεται διαφορετικά σήμερα. Απολύτως ενημερωτική. Ζητήσαμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και από τη Λίτσα Πατέρα να μην έρθουν σήμερα, καλεσμένο δεν θα έχουμε».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial