Έχασε τον σύζυγό της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2008. Μετά από έναν δικαστικό «αγώνα», η Hellenic Train της ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα, που είχε πάρει ως αποζημίωση.

Ο άντρας της κας. Κωνσταντίνας, ενεπλάκη στο ατύχημα καθώς το ΙΧ όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από τη Λάρισα στον Βόλο, σε μία αφύλακτη διάβαση. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν φωτεινοί σηματοδότες, ή μπάρες.

Το εξώδικο που έστειλε η Hellenic Train το 2022 στην κα Κωνσταντίνα, αναφέρει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ και όχι η εταιρεία τους. Έτσι, της ζητάει πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα, όπως μεταδίδει το MEGA.

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο και έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και -θεωρητικά- καταβλήθηκαν όλα τα ποσά», δηλώνει η ίδια.

Όπως προσθέτει, «βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό,τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ».

«Υπάρχουν 40 αφύλακτες διαβάσεις»

Μάλιστα, η κα. Κωνσταντίνα κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στην διαδρομή Λάρισας – Βόλου.

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα, μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.

Πηγή: MEGA

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial