Ποιος είναι ο πατέρας Αντώνιος - Από τις διακρίσεις και την αναγνώριση στις βαριές καταγγελίες

Ως ύποπτος για ασέλγεια κατά συρροή αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος μετά και την δεύτερη καταγγελία ανηλίκου που μιλά ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδρυτή της ΜΚΟ.

Η απόφαση για κλήτευση φέρεται να είχε ληφθεί ήδη από τις πρώτες καταθέσεις, αλλά πλέον μετά και την δεύτερη καταγγελία μοιάζει μονόδρομος.

«Είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος» είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη ο πατέρας Αντώνιος.

Αυτά φαίνεται πως θα απαντήσει και στα εισαγγελικά ερωτήματα, με τις δικαστικές αρχές να αποφασίζουν εν συνεχεία αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη σε βάρος του.

Αρχικά θα του δοθούν αντίγραφα της δικογραφίας. Στη συνέχεια θα του δοθεί χρόνος να τα μελετήσει μαζί με τους συνολικά τρεις δικηγόρους του οι οποίοι και θα κρίνουν αν θα παρουσιαστεί αυτοπροσώπως ενώπιον ανακριτή ή θα αποστείλουν εξηγήσεις δια υπομνήματος.

Κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS το απόγευμα θα συνεχιστεί η μετακόμιση του πατέρα Αντωνίου από τη δομή του Κολωνού, στη δομή της Καλαμάτας θα ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για το κατά πόσο το παράρτημα αυτό είχε άδεια λειτουργίας.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial