Ανοιχτά κατά του Γιώργου Σαββίδη, γιού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τάχθηκε ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γ. Σαββίδης»

Ο γνωστός δικηγόρος προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία» είπε ο κύριος Κούγιας, που εκείνη την ώρα σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, για να την καταγράψουν.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει.» Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στα ενδότερα των δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη όπου περιμέναν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη…

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial