«Πώς παρακολουθούν το μπαλάκι με σχιστά μάτια;» – Το νέο ατόπημα της ΕΡΤ

Δεν περνάει ημέρα για την ΕΡΤ που να μη σημειώνει τουλάχιστον ένα ατόπημα στο «παλμαρέ» της. Με μεγάλη συνέπεια, για μία ακόμη φορά, έδωσε συνέχεια στις «επιτυχίες» της κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μετά την κολοσσιαία γκάφα με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, όπου αρκέστηκε σε φτηνές δικαιολογίες πετώντας το μπαλάκι στους Ιάπωνες, οι οποίοι με την ίδια -δική της- λογική χρεώνονται και το «μαύρο» στον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη, η Δημόσια Τηλεόραση συνεχίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα τους Έλληνες τηλεθεατές. Εκείνους που, με το αζημίωτο φυσικά, στέκονται μπροστά στους δέκτες τους. Παρά τη διαφορά ώρας, περιμένουν μία επαρκή και αξιοπρεπή μετάδοση από τις προσπάθειες των αθλητών και εκπροσώπων της χώρας.

Αυτή τη φορά, η ΕΡΤ «χτύπησε» και πάλι, με τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη, να υποπίπτει σε νέο ατόπημα και μάλιστα δεύτερο προσωπικό μέσα σε λίγα 24ωρα.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Ολυμπιακών Αγώνων, στην προσπάθειά του να επαινέσει τους αθλητές της Κορέας για τη διαχρονική τους δυναμική στο πινγκ πονγκ, ο εν λόγω δημοσιογράφος έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο.

«Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», είπε αρχικά. Για να προσθέσει το εξής χοντροκομμένου και αποτυχημένου χιούμορ: «Επειδή είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται».

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο συμπαρουσιαστής έβαλαν τα γέλια. Κάνοντας ακόμη πιο αντιαισθητική την εικόνα που, να τονιστεί, ήταν σε live μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Δείτε το θλιβερό σχόλιο του δημοσιογράφου:

Πηγή: news247.gr