Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο άντρες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης φιλοξενήθηκε στη “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στο μοιραίο μεσημέρι της δολοφονίας του δημοσιογράφου, αποκαλύπτοντας πως εκείνος ήταν που ανακοίνωσε στη γυναίκα του το τραγικό γεγονός.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος και μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Δεν το πίστεψα εκείνη την ώρα και μπήκα στο ίντερνετ να δω αν έχουν γράψει κάτι και είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα. Μετά τον πήρα τηλέφωνο, αλλά το τηλέφωνο ήταν νεκρό γιατί είχε φάει μια σφαίρα. Συνέχισα να παίρνω αλλά, τίποτα. Μετά πήρα τη γυναίκα του και της λέω, “Είναι καλά ο Γιώργος;” και μου είπε, “Ναι, γιατί το λες; Σκοτώσανε κάποιον εδώ από κάτω”.

Της είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω εκεί και πήρα τηλέφωνο έναν ψυχολόγο της αστυνομίας και του είπα ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Καραϊβάζ… Φτάσαμε στο σημείο. Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος. Ανέβηκα στο σπίτι, μου άνοιξε η γυναίκα του και με ρώτησε, “Ποιον σκοτώσανε, τον Γιώργο;”, το είχε ακούσει, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει… Ήταν μια κατάσταση που όσο και να προσπαθείς να περιγράψεις, πώς να την περιγράψεις…» είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή του.

«Θεωρώ ότι δεν ήταν έγκλημα εκδίκησης, ήταν έγκλημα για να του κλείσουν το στόμα» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial