Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά το περιβάλλον της στον Αλέξη Κούγια μετά τις απειλές για αγωγή

Στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και στους χαρακτηρισμούς για «στημένη εκπομπή» για το «Φως στο τούνελ» της Παρασκευής απαντά το περιβάλλον της Αγγελικής Νικολούλη.

«Η κα Νικολούλη έχει την πεποίθηση ότι, επειδή υπάρχουν δικηγόροι, οι οποίοι μόνο και μόνο για να βγαίνουν στις εκπομπές της, όπως έγινε και με την κα Σ.Π., της εξασφαλίζουν ασυλία για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διαπράττει, όταν με παράνομο τρόπο διερευνά εγκληματικές υποθέσεις, αποκερδίζοντας τόσο η ίδια όσο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που τη φιλοξενούν, εκατομμύρια ευρώ από την τηλεθέαση, την οποία εξασφαλίζει, το ίδιο θα γίνει και τώρα που την υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης έχω αναλάβει από τετραμήνου εγώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων

Αγγελική Νικολούλη – Τι απαντά το περιβάλλον της παρουσιάστριας

Η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε την απάντηση από το στενό περιβάλλον της Αγγελικής Νικολούλη, μετά τις απειλές του Αλέξη Κούγια για αγωγή κατά της παρουσιάστριας.

«Αυτά τα 28 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη κάνει σωστά τη δουλειά της, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία. Οι διάλογοι που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του κ. Κούγια είναι φανταστικοί. Ότι έχει να πει η Αγγελική Νικολούλη θα το πει μέσα από την εκπομπή της», απαντά το περιβάλλον της παρουσιάστριας «Φως στο τούνελ».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial