Από τους Παξούς όπου βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες που θα σας κάνουν να λιώσετε.

Εδώ και μερικές ημέρες τα γυρίσματα του «Maestro» (μέρος δεύτερο) έχουν μεταφερθεί στους Παξούς, όπου ανάλογα με τον προγραμματισμό φτάνουν καθημερινά οι ηθοποιοί της σειράς. Εξαιρείται η Μαρία Καβογιάννη, στενή φίλη του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή που βρέθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή και την είδαμε στην προετοιμασία κάποιων σκηνών στον Γάιο.

Ο Χριστόφορος Παπαπακαλιάτης, ο οποίος βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς, ανέβασε πριν από λίγες ώρες κάποιες φωτογραφίες με την αγαπημένη του φίλη και πρωταγωνίστρια της σειράς στις οποίες οι δυο τους περιμένουν υπομονετικά τον ουρανό να σκοτεινιάσει για να γυρίσουν κάποια σκηνή.

«Περιμένοντας αυτά τα λίγα λεπτά να έρθει το σωστό φώς της σκηνής!!! Awaiting for the blue hour!!!» γράφει στη λεζάντα ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός.

Για όσους δεν το γνωρίζουν blue hour ονομάζεται ο χρόνος που μεσολαβεί από την ώρα που ο ήλιος εξαφανίζεται από τον ορίζοντα και πριν σκοτεινιάσει τελείως. Τότε το φως παίρνει μια ιδιαίτερη μπλε απόχρωση που είναι εξαιρετικά αγαπητή σε φωτογράφους και σκηνοθέτες.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο νησί έφτασε τις τελευταίες ώρες η Κλέλια Ανδριολάτου, ενώ αναμένονταν και ο Ορέστης Χαλκιάς, τον οποίο θα απολαύσουμε σε μια μοναδική ερμηνεία «The wonder of you» του Έλβις Πρίσλεϊ για το soundtrack του δεύτερου κύκλου του «Maestro».

Το «The wonder of you» του Έλβις Πρίσλεϊ με τη φωνή του Ορέστη Χαλκιά από το soundtrack του δεύτερου κύκλου του «Maestro»:

Πηγή: ieidiseis.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial