Φαίη Σκορδά σε Έλενα Χριστοπούλου: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά, σου βγάζω το καπέλο» – Ο διάλογος για το GNTM

Φαίη Σκορδά σε Έλενα Χριστοπούλου: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά, σου βγάζω το καπέλο» – Ο διάλογος για το GNTM

Το GNTM και η στάση της Βίκυς Καγιά στις auditions συζητήθηκε και πάλι στο Πρωινό μας, το πρωί της Πέμπτης 22/9.

Φαίη Σκορδά και Έλενα Χριστοπούλου αντάλλαξαν τις απόψεις τους στον «αέρα», με τη δεύτερη να σημειώνει ευγενικά πως η παρουσιάστρια «της την είπε τηλεοπτικά».

«Αυτό μπορεί να ήταν και μία άτυχη δική της στιγμή για να μην λέμε κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Είμαστε όλοι κατά της βίας, του μπούλινγκ, της εργασιακής βίας κτλ. Ένα παιδί που πηγαίνει στο κάστινγκ, πηγαίνει με αμηχανία και άγνοια, οπότε εκεί πρέπει να το αντιμετωπίζεις κατάλληλα για να είναι καλά.

Η έντασή μου είναι στον τρόπο. Δεν μπορείς να έρθεις εσύ να μου κάνεις μία συνέντευξη για δουλειά και να μου πεις «γιατί είσαι έτσι;» γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση» δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε στην Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εσένα έχουμε σχολιάσει, δεν πάει να πει ότι δεν εκτιμώ κι εσένα και την Καγιά. Κι εσένα έχουμε σχολιάσει παλαιότερα που θυμάμαι ήταν τα κορίτσια επάνω, είχαν υψοφοβία και τους έλεγες κάντο, τις πίεζες, έκλαιγαν… Εσύ πώς το έκανες τότε; Συγγνώμη».

«Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και πάρα πολύ καλά έκανες. Σου βγάζω το καπέλο», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τότε η Φαίη Σκορδά αποκρίθηκε: «Όχι, δεν σου την είπα, απλά ξεκαθαρίζω ότι πολλές φορές είναι άλλο να σχολιάζουμε συγκεκριμένες αντιδράσεις και γεγονότα, όλοι κάνουμε λάθη και για τηλεοπτικούς λόγους και είναι άλλο να μιλάμε για μια προσωπικότητα και πορεία ενός ανθρώπου. Αυτό δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Γι’ αυτό έρχομαι και σου λέω κι εσύ τότε τα ίδια δεν έκανες;».

«Στο κάστινγκ πας, δεν ξέρεις, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις, κριτές, 50 άτομα παραγωγή, είσαι ντυμένος, είσαι με μαγιό… αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί ξέρεις που πας. Όταν όμως μπαίνεις στο σπίτι και πρέπει να γίνεις ανταγωνιστικός, πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και τηλεοπτικά. Εγώ εκεί έμπαινα, Αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια και τα ξέρουμε πολύ καλά», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Πηγή: tlife.gr