Φαίη Σκορδά: Ένα βήμα από το Star παρουσιάστρια – ο ρόλος της Ζήνας Κουτσελίνη

Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 έληξε και η παρουσιάστρια συνεχίζει στο «Πρωινό» ως τις 8 Ιουλίου για το φινάλε της εκπομπής.

Φαίη Σκορδά: Ένα βήμα από το Star παρουσιάστρια – ο ρόλος της Ζήνας Κουτσελίνη

Το «Mega Καλημέρα» φιλοξένησε σήμερα αναλυτικό ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίη Σκορδά.

Ως γνωστόν η παρουσιάστρια του «Πρωινού» δεν βρήκε το προηγούμενο διάστημα πεδίο συνεννόησης με τον ΑΝΤ1 για να παραμείνει στο δυναμικό του και μέχρι τη στιγμή αυτή, Παρασκευή 1η Ιουλίου, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό. Το οποίο συμβόλαιο έληξε χθες, 30 Ιουνίου, οπότε η Φαίη είναι πλέον ελεύθερη να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με όποιον θέλει.

Μια πρώτη νύξη για το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες την έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, παλιά φίλη και συνεργάτις της Φαίης Σκορδά από το Alter, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Εκεί η έμπειρη παρουσιάστρια και επί σειρά χρόνων στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών άφησε να εννοηθεί 1) ότι η Φαίη δεν θα βρίσκεται του χρόνου κάτω από την ίδια στέγη με τον Γιώργο Λιάγκα, 2) ότι δεν θα συνεχίσει να ασχολείται τηλεοπτικά με θέματα του αστυνομικού-δικαστικού ρεπορτάζ και 3) θα μας καλημερίζει στις 9:00.

Σήμερα την σκυτάλη του σχετικού ρεπορτάζ παρέλαβε ο διευθυντής του Zappit Γιώργος Σκρομπόλας, τακτικός συνεργάτης του «Mega Καλημέρα».

Σύμφωνα με αυτόν εκκρεμεί ένα τελευταίο ραντεβού της Φαίης Σκορδά με στελέχη του ΑΝΤ1 την Κυριακή 3 Ιουλίου. Σε αυτό θα οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με όλα τα ενδεχόμενα, το «διαζύγιο» της παρουσιάστριας με τον σταθμό.

Μετά και από αυτή τη συνάντηση η Φαίη θεωρεί ότι μπορεί πλέον να προχωρήσει επίσημα σε συζητήσεις με τα κανάλια που τη διεκδικούν.

Η πρόταση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος είναι εκείνη του Star, το οποίο έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον να εντάξει στο δυναμικό του τη Φαίη Σκορδά.

Στα συν της πρότασης του Star είναι και η παρουσία στο σταθμό δύο προσώπων, της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα, διευθυντή της εταιρείας παραγωγής Green Pixel, που ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια. Πρόκειται για πρόσωπα που η Φαίη εμπιστεύεται και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους ξανά.

Ένα ακόμα συν είναι η δυνατότητα που προσφέρει το Star στην παρουσιάστρια να «χτίσει» από την αρχή την ομάδα της με πρόσωπα της επιλογής της, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη, και το γεγονός ότι η εκπομπή θα κάνει έναρξη στις 9:00. Κι αυτό διότι η παρουσιάστρια πιστεύει ότι το 10:00 είναι πλέον πολύ αργά και τα περισσότερα θέματα έχουν «καεί».

Ο Γιώργος Σκρομπόλας πάντως υποστηρίζει πως, εκτός του Star, ενδιαφέρον για τη Φαίη Σκορδά έχει εκδηλώσει και ο Σκάι, παρά τη προσπάθεια των υπευθύνων του καναλιού να υποβαθμίσουν το θέμα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ό,τι και να επιλέξει να κάνει η Φαίη τελικά το πιθανότερο είναι ότι θα το ανακοινώσει η ίδια μετά από το φινάλε του «Πρωινού» στις 8 Ιουλίου, όπου παραμένει, κατόπιν άτυπης συμφωνίας με τον ΑΝΤ1.

Πηγή: ieidiseis.gr