Η Ηλιάνα Μαυρομάτη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί και τον λόγο που φοβάται μια τέτοιου είδους δέσμευση

iliana-mayromati

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (30/1), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μοιράστηκε στιγμές και εμπειρίες, από τη μέχρι τώρα πορεία της. Πώς αντιμετώπισαν οι διάσημοι γονείς της, Λίλα Καφαντάρη και Βασίλης Μαυρομάτης, την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματά τους; «Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Λίτσα.com έκανα κάστινγκ και με πήρε η Όλγα Μαλέα με τρόμαζε που με αναγνώριζε ο κόσμος γιατί ένιωθα ανέτοιμη» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Οι γονείς μου υποψιάζονταν ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ήξεραν γιατί έλεγα ότι ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα. Γιατρός, βιολόγος. Πήγα να σπουδάσω Φυσική στην Αγγλία αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ να μένω εκεί και γύρισα άρον άρον στην Ελλάδα». Μιλώντας για τις αρνητικές κριτικές αποκάλυψε ότι πλέον δεν την επηρεάζουν όπως παλιά: «Έχω νιώσει μικρή όταν με απασχολούσαν πολύ οι θεατρικές κριτικές. Όταν διάβαζα μία αρνητική κριτική καταποντιζόμουν ψυχολογικά. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι πρέπει να το απωλέσω αυτό το χαρακτηριστικό αλλιώς δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σε αυτή τη δουλειά».

«Δεν πέρασα από casting για το ρόλο της Ζέτας στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, μου έκαναν την πρόταση και δέχτηκα με χαρά»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε και για τον ρόλο της «Ζέτας» στη σειρά το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Σε αυτή τη σειρά δεν πέρασα από κάστινγκ, ήταν ανάθεση απευθείας, μια πρόταση που μου έγινε και την δέχτηκα. Πολύ σπάνιο, δεν συμβαίνουν αυτά. Στα χρόνια που δουλεύω ένα 99% των δουλειών ήταν μέσα από ακρόαση. Εγώ ενθουσιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση γιατί πρώτον ήξερα την ταινία του Παναγιωτόπουλου που την λατρεύω, δεν είχα διαβάσει ακόμη το βιβλίο του Αλεξανδρή, αλλά ήξερα την ύπαρξή του βέβαια, το διάβασα κατευθείαν και έμαθα και τους καλλιτεχνικούς συντελεστές και εκεί είπα “ναι”».

Τέλος, η Ηλιάνα αποκάλυψε τον λόγο που αντιστέκεται σθεναρά στα «δεσμά» του γάμου, αν και έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις στο παρελθόν. «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί αλλά κάθε φορά φεύγω με το πού μπαίνει το ζήτημα αυτού του τρόπου δέσμευσης, της τυπικής υπογραφής. Η λειτουργία αυτή του υπογράφουμε χαρτιά και δεσμευόμαστε ενώπιον Θεού και ανθρώπων ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, κάπως μου κάνει… Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία. Αγία ελληνική οικογένεια» πρόσθεσε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial