Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ήβη Αδάμου στην Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον άνδρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη, την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη και στον λόγο που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο!

Πιο συγκεκριμένα, η Ήβη Αδάμου εξομολογήθηκε για τον Μιχάλη Κουϊνέλη: «Συνοδοιπόρος και ό,τι άλλο ξεκινά με συν. Από συν ξεκινά και η λέξη συναίσθημα. Για μένα ο Μιχάλης είναι όλα τα συναισθήματα. Καρμική σχέση. Όλοι αλλάζουμε πραγματάκια για τις σχέσεις που έχουμε, είτε τις ερωτικές, είτε τις φιλικές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε τον εαυτό μας. Εγώ αυτό χαίρομαι. Ότι είμαι με τον Μιχάλη όλα αυτά τα χρόνια, αλλάξαμε σίγουρα και οι δύο πράγματα, ειδικά μετά το παιδί, αλλά παραμένουμε ο εαυτός μας. Ο εαυτός που αγάπησε ο ένας στον άλλον από την αρχή».

Ακόμα, η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε τι ανακαλύπτουν κάθε μέρα ως γονείς. «Η κόρη μας σημαίνει τα πάντα και κάθε συναίσθημα. Η Ανατολή είναι για εμάς το όνομά της. Η Ανατολή μας. Η Ανατολή της χαράς μας, της συγκίνησής μας, μία νέα αρχή σε μία ζωή ως γονείς. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αγάπη που νιώθουμε. Ό,τι και να πω θα μοιάζει φτωχό. Ανακαλύπτουμε κάθε ημέρα πόσο όμορφη και γεμάτη γίνεται η ζωή με ένα παιδί και πώς, ακόμη και με τις δυσκολίες, το άγχος και την κούραση, ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά τα σβήνουν όλα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η τραγουδίστρια τόνισε πως: «δεν είναι κάτι που αποκλείουμε. Θα δείξει στα επόμενα χρόνια».

Επιπρόσθετα, η Ήβη Αδάμου περιέγραψε πώς περνούν τον χρόνο τους με την μικρή Ανατολή. «Κάνουμε πολλά. Ζωγραφίζουμε, πάμε για ποδηλασία, σε παιδότοπους, πάρκα, προσπαθούμε να κάνουμε ταξίδια μαζί της να γεμίζει εικόνες. Παίζουμε επιτραπέζια. Τη βάφω, με βάφει! Πολλές φορές την παίρνω μαζί μου σε πρόβες ή στο στούντιο.

Νομίζω ότι ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι γίνεται (όταν μας βλέπει κάπου). Σίγουρα χαμογελά και χαίρεται, τραγουδά. Στο μέλλον και μεγαλώνοντας θα έχει πιο πολλές απορίες, που είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να τις λύσουμε».

Ήβη Αδάμου: Ο λόγος που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, η Ήβη Αδάμου εξήγησε με χιούμορ τον λόγο που δεν επιθυμούν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της. «Έχουμε αποφασίσει, όπως λέει και ο Μιχάλης, να μην παντρευτούμε ποτέ, για να μην χωρίσουμε ποτέ. Δεν ξέρω, θα το δούμε. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος είναι το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η νεαρή καλλιτέχνιδα ανέφερε πως ο έρωτας είναι ένα από τα πράγματα που της φέρνει ισορροπία. «Νομίζω ότι όλους μας ανεβάζει, μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει δύναμη. Χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια για να μείνει ζωντανός, αλλά το συναίσθημα που σου χαρίζει είναι μοναδικό».

Πηγή:tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial