Στην παρέα του Happy Day βρέθηκε η Μαρία Αντωνά, η οποία μέσα σε όλα απάντησε και για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά την δήλωση της τελευταίας πως η ραδιοφωνική παραγωγός ήταν εκείνη που έδωσε το όνομά της σε όσα ισχυρίστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για μια φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όλοι είχαμε την αίσθηση ότι το όνομα της Σοφιάνας ακούστηκε από το Survivor αρχικά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε ένα μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δε θα ήθελα να αναφέρω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία. Εγώ προσωπικά την είχα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν ήταν ωραία όλα αυτά ούτε για εκείνη, ούτε για εμένα, ούτε για τον Άρη

Τώρα, αν ο Άρης μετά το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, δεν ήθελε να είναι κοντά και να κάνουν παρέα, δεν ήταν μια δική μου επιλογή αλλά μια προσωπική επιλογή του Άρη για την οποία θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος» είπε η Μαρία Αντωνά.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial