Μαρία Ηλιάκη: Η μετακόμιση, ο γάμος με τον Στέλιο Μανουσάκη και η βάφτιση της κόρης τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου έκανε δηλώσεις η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής της, για την μετακόμιση του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη στην Ελλάδα, αλλά και τα σχέδια για τον γάμο και την βάπτιση.

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή… είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος. Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Είμαι δύο μέρες άυπνη, γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη, αλλά και τη βάπτιση της κόρης τους, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial