Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου επεσήμανε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ, να με ενοχλούν (τα δοκιμαστικά). Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ… Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κακή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας «βαριέμαι, πολλή φασαρία!».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial