Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αφού μέσα από την καθημερινή παρουσία της στο “Πρωινό” έχουν εδώ και καιρό αρχίσει οι συζητήσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει του χρόνου και το αν θα τη δούμε τελικά να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή.

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τη Μαρία Κορινθίου η οποία απέφυγε να αποκαλύψει τυχόν συζητήσεις που έχει κάνει για τη νέα σεζόν λέγοντας ωστόσο, πως σκοπός της είναι κάθε φορά να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

«Συζητάω διάφορα πράγματα. Είμαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Όλο και κάτι θα κάνω. Βάσει ηθικής δε μπορώ να σχολιάζω τι λέγεται ή να λέω τι έχω συζητήσει και τι όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα συμβόλαιο και προέχει το κανάλι που είμαι. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ήρεμα και ωραία.

Το να κάνω μια εκπομπή που θα είναι πάνω μου ή μαζί με τον Γιάννη είναι κάτι που θα το κοιτούσα. Είναι κάτι που χρόνια το κοιτάω αλλά δεν είχε ευδοκιμήσει , δεν είχε συμβεί. Φέτος έκανα αυτό ακριβώς που είχε συμφωνηθεί. Μου αρέσει όμως να πηγαίνω ένα βήμα παρακάτω.

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πάρω την απόφαση να κάνω κάτι μόνο για τα χρήματα είτε για να νιώθω ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση. Ποτέ δε με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Πάντα κοιτάω αυτό που μιλάει στην καρδιά μου» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial