Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out». Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του «Πέτρου» στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια.

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό» παραδέχτηκε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Όσον αφορά στην κριτική που ασκεί στον εαυτό του: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν στο Μαύρο Ρόδο υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε πως δεν ήταν και τόσο κοντά στον ρόλο του «Πέτρου» η σκηνή με το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ»: «Η σκηνή που τη φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο νεαρός πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια των επεισοδίων: «Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να έρχονται πιο κοντά υπό δύσκολες συνθήκες, παρόλα αυτά υπάρχει αυτή η φροντίδα και η σπίθα ανάμεσά τους. Η Ελισάβετ λόγω της μοναστικής ζωής βάζει φραγμούς στα θέλω της και τα συναισθήματά της, αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και αφήνετε. Ο τηλεοπτικός Πέτρος, λοιπόν, επιβεβαίωσε αυτό που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές να δουν! Δηλαδή τον Πέτρο και την Ελισάβετ μαζί!». 

Επιπλέον ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε: «Δεν μπορώ να βάλω έναν τίτλο στη σχέση μου με τη θρησκεία, το ψάχνω. Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μία ανάγκη να πιστεύουμε κάπου. Εγώ έχω μία ανάγκη να μην επαναπαύομαι. Με την Ελισάβετ θα περάσουμε δύσκολα. Εμείς τώρα περνάμε πολύ δύσκολα, αλλά εσείς θα το περάσετε αργότερα. Αλλά θα είμαστε μαζί». 

Μιλώντας για τη ζωή και τον χαρακτήρα του ανέφερε: «Πλέον αισθάνομαι παιδί της πόλης και ήταν μέχρι να μετακομίσω μόνος μου στο κέντρο γιατί έμενα νότια. Πάντα ήμουν ήρεμος, συνεσταλμένος και ντροπαλός. Και ακόμα είμαι ντροπαλός αλλά λόγω δουλειάς γίνεσαι πιο κοινωνικός».

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός υπογράμμισε: «Με την τέχνη είχα κλίση από μικρός, μου άρεσε η ζωγραφική αλλά δεν ήταν συνειδητό. Δεν είχα στόχους, απλά το ζούσα. Όταν πήγα στο Λύκειο και ξεκίνησα να πιέζομαι, δεν υπήρχε κάτι στο πλάνο από αυτά που θα έδινα στο πανελλήνιες που να με ενδιέφερε. Είχα βγάλει καλούς βαθμούς και έπρεπε να επιλέξω κάποιες σχολές αλλά ήδη μου είχε μπει στο μυαλό το θέατρο και δεν το έβλεπα σαν επάγγελμα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι που θα κάναμε με την ίδια χαρά που ξυπνάμε στο θέατρο και αυτό με ξεκλείδωσε. Στους γονείς μου το είπα στο τέλος, όταν αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό». 

Όσον αφορά στο εάν έχει δεχτεί απορρίψεις στο επάγγελμά του, είπε: «Στο επάγγελμά μας υπάρχουν συνέχεια απορρίψεις γιατί περνάς και από κάστινγκ και πρέπει να είσαι οκ για αυτό. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είμαστε σε πολύ μικρή χώρα και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να καβαλήσει το καλάμι. Καταλαβαίνω πώς εάν σου έρθει ξαφνικά μια επιτυχία, μπορεί να τρελαθείς. Η έκθεση είναι μέχρι που αφήνεις εσύ να εκτεθείς. Δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση όσο φαίνεται ότι έχω».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial