Τα γενέθλιά της είχε η Μιμή Ντενίση η οποία πέρασε μια ιδιαίτερη βραδιά δίπλα στην κόρη της, Μαριτίνα και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μιμή Ντενίση έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της με την Μαριτίνα να εκφράζει δημόσια την αγάπη της προς την μητέρας της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ιδιαίτερη βραδιά.

«Χρόνια πολλά, καλά κ ευτυχισμένα στον άνθρωπο μου, στην χαρά της ζωής μου, στην μαμά μου και στον μπαμπά μου μαζί. Σ’αγαπω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ για όλα. Σου χρωστάω όλη μου την ζωή. Οι δυο μας, πάντα και για πάντα», έγραψε στο instagram η κόρη της Μιμής Ντενίσης.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Η σχέση της Μιμής Ντενίση με την κόρη της είναι εξαιρετική και όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή της, η Μαριτίνα εργάστηκε στην παραγωγή της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” και έχει επιλέξει να κάνει master πάνω στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς η υποκριτική δεν της αρέσει.

«Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Εγώ ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Όσο προχωράει βλέπω πολλά κομμάτια του εαυτού μου στην Μαριτίνα, που δεν τα φανταζόμουν. Ήρθε και δούλεψε στην ταινία, αυτή σκοτώθηκε στη δουλειά και της άρεσε και τώρα θα κάνει Master στην παραγωγή. Η ηθοποιία δεν την ενδιέφερε ποτέ. Θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο» είχε πει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial