Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Πέτρος Φιλιππίδης στο ίδιο κελί του Κορυδαλλού – Με κινητό ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης, Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται στο ίδιο κελί – Ταυτόχρονα ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρέθηκε με κινητό και του επιβλήθηκε ποινή

Πηγή: NDP, eurokinissi

Μπάμπης ΑναγνωστόπουλοςΠέτρος ΦιλιππίδηςΔημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται στο ίδιο κελί, το Ζ1 στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας Σταύρο Μπαλάσκα, η συγκεκριμένη πτέρυγα είναι «ήπιας εγκληματικότητας» και οι τρεις βρίσκονται εκεί για να μην τους επιτεθούν άλλοι κρατούμενοι. Ταυτόχρονα ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρέθηκε με κινητό και του επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή.

Για το γεγονός ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι μαζί στο ίδιο κελί ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στον ΑΝΤ1 πως «η πτέρυγα που λέτε είναι της ήπιας εγκληματικότητας, πηγαίνουν άνθρωποι που δεν είναι σκληροί ποινικοί, που δεν υπάρχει κίνδυνος για τους συγκρατούμενους. Σε σκληρά εγκλήματα όπως είναι του Αναγνωστόπουλου, υπάρχουν επιθετικοί ποινικοί που θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Να μην ξεχνάμε υπάρχουν μέσα στον Κορυδαλλό σκληροί ποινικοί» και υπάρχουν φόβοι πως θα δεχτούν επίθεση.

Στο μεταξύ, η RealNews αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε με κινητό τηλέφωνο μέσα στις φυλακές. Η έρευνα των σωφρονιστικών στο κελί του ήταν στοχευμένη αφού είχαν πληροφορίες πως είχε κινητό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που μπήκαν οι σωφρονιστικοί στο κελί ο Αναγνωστόπουλος μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο ενώ είχε και handsfree και επιχείρησε να το κρύψει κάτω από το μαξιλάρι. Στη συνέχεια πέρασε πειθαρχικό και παραδέχτηκε πως είχε κινητό. Ενώ σε ερώτηση για το πώς το βρήκε είπε πως το άφησε άλλος κρατούμενος που ήταν στο κελί. Του επιβλήθηκε ποινή πόντων και παύση εργασίας 6 μηνών αφού κάνει μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής. Ο ίδιος έκανε ένσταση αφού δεν ήθελε να χάσει μεροκάματα. Από τον Απρίλιο αναμένεται να σταματήσει να εργάζεται στην καντίνα.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε σχετικά στον ALPHA: «δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πως του έχει στερηθεί η εργασία. Εχουμε τακτική επικοινωνία. Είμαστε σε αναμονή, περιμένουμε το δικαστήριο. Τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας. Θα συμπεριληφθούν και άλλα στοιχεία στη δικογραφία». «Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος στον κόσμο, σκότωσε την γυναίκα του. Μπορεί να μην αποκάλυψε στον δικηγόρο του αυτό το συμβάν. Αν ο δικηγόρος κάνει ένα τηλέφωνο θα μάθει το περιστατικό» απάντησε στον δικηγόρο ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης.

Πηγή: reader.gr