Την πρώτη του εμφάνιση μετά από τρία χρόνια έκανε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μανώλης Σφακιανάκης και η λεζάντα που γράφει «επιτέλους μαζί μας».

Το μυστήριο με την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη έλαβε τέλος καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε και πάλι την εμφάνισή του μέσω Instagram. Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε ο συνεπώνυμός του, πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης, ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον λαϊκό τραγουδιστή, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες των θαυμαστών του ότι θα επιστρέψει και πάλι στο τραγούδι.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο συνεργάτης και φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

Έτσι, μετά από κοντά τρία χρόνια, ο λαϊκός αοιδός εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, με τη λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε ο Μανώλης Σφακιανάκης, να αναφέρει: «Η ζωή μας είναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…», χωρίς όμως να διευκρινίζεται το πόσο πρόσφατη είναι η φωτογραφία.

Πηγή: reader.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial