Τη δική της θέση θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφορικά με όσα είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο για την αναφορά στο πρόσωπό της από την ίδια μετά το μήνυμα που της είχε στείλει η Μαρία Αντωνά.

«Την επόμενη ημέρα σε μια πρωινή εκπομπή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αυτό το έμαθα από το Twitter. Έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, που επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτή. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα ήταν μια πανελίστρια – σχολιάστρια σε πρωινή εκπομπή σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα, η οποία προς τιμήν της μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπαν ολόκληρο το όνομα.

Είπε ότι το πρώτο γράμμα είναι από «Σ», το δεύτερο φωνήεν και πως είναι από τις όμορφες κοπέλες του Survivor. Έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη στην εκπομπή “Γειά σου” σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και τη δική της θέση, σήμερα μέσα από το Happy Day ανέφερε,

«Να πω λίγο κάτι γιατί με ενέπλεξε και εμένα η Σοφιάννα σε αυτό και όντως, της έστειλα μήνυμα. Εκείνη τη μέρα, μου ήρθε ένα μήνυμα, αλλά με τη Μαρία μιλάμε με μηνύματα έτσι κι αλλιώς και κάνουμε παρέα. Εγώ, είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί το όνομα από την παραγωγή με ένα μπιπ και δεν ακούστηκε μόνο το “Σ”. Ακούστηκε και λίγο το “ο”, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου.

Εγώ δεν το είπα το όνομα και ούτε με κατηγόρησε το κορίτσι. Και η Μαρία δε μου έστειλε γι’ αυτό, μου έστειλε γιατί μιλάμε γενικά και μου λέει πληροφορίες. Απ΄ότι κατάλαβα, το θέμα μεταξύ Μαρίας και Σοφιάννας έχει να κάνει γενικότερα με όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με τον Άρη. Δικαίως τότε η Μαρία είχε στεναχωρηθεί αλλά και τη Σοφιάννα την έμπλεξαν…».

«Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείνω θέματα και όχι να τα ανοίγω, σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, επειδή μίλησαν και οι δημοσιογράφοι μας μαζί της, η Σοφιάννα δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στη Μαρία Αντωνά. Το εξώδικο που εννοούσε ήταν αυτό που έστειλε η Σταυρούλα στη Μαρία» πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial