Ύστερα από τέσσερις υποψηφιότητες, η Ελευθερία Ελευθερίου… «κάηκε» και αποχώρησε από το Survivor All Star, ευχόμενη να δει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, νικητή του παιχνιδιού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Ρία Κολοβού. Και οι τηλεθεατές αποφάσισαν ότι θέλουν εκείνη να αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Πριν φτάσουμε στο Συμβούλιο της αποχώρησης, οι δυο ομάδες έδωσαν ακόμη έναν δυνατό αγώνα για το έπαθλο φαγητού.

Οι Κόκκινοι πήραν με ευκολία τη νίκη αφήνοντας ξανά νηστικούς τους Μπλε.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις, ούτε ανάμεσα σε αντιπάλους ούτε και σε… συμπαίκτες.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ως είθισται, όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Εκεί δηλαδή όπου θα ενημερώνονταν, μαζί με τους τηλεθεατές, για το πρόσωπο που θα έπρεπε τάχιστα να εγκαταλείψει την καλύβα της ομάδας του και να αποχωρήσει με την δάδα του ανά χείρας.

Και η μεγάλη ώρα της ανακοίνωσης, έφτασε λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα. Και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor All Star αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε, η τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial