Στο συμβούλιο του νησιού συνάντησαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Είχε προηγηθεί, ασφαλώς, ένας νέος απαιτητικός αγώνας επάθλου στον οποίο κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη οι Μπλε με σκορ 10 έναντι 9 των Κόκκινων.

Στο ίδιο επεισόδιο, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την αδυναμία της ζητώντας να την δει η γιατρός της παραγωγής. «Θα ήθελα να ζητήσω να δω τη γιατρό γιατί έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά και τη μέση» παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια των Διασήμων με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως από τον στίβο μάχης και να μην επανέλθει, στην πορεία, για το αγώνισμα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο, η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν πλήρεις στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα απώλεια την οποία και θα είχε μία εκ των δύο ομάδων. Και αυτός μιας και στον τάκο του Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα βγήκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

O παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού ανακοίνωση ότι από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η… Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την στήριξη που δεν νιώθει να έχει από την ομάδα του. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε» πρόδωσε, με μάτια δακρυσμένα, ο παίκτης των Μαχητών με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει»

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial