Για μια ακόμη φορά στο Survivor All Star, το βράδυ της Τρίτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. Εκεί έμελλε να μάθουν όλοι πως θα συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, άλλωστε, έλαβε χώρα ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τον οποίο και κατόρθωσαν να κερδίσουν και πάλι οι Μαχητές. Έτσι, η μπλε εβδομάδα θα ολοκλήρωνε την τρέχουσα εβδομάδα πλήρης και αρτιμελής μιας και είχε κερδίσει και τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Πρώτος στον τάκο από τους Κόκκινους βγήκε ο Γιώργος Κόρομι, το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μέσα από το δεύτερο συμβούλιο του νησιού θα έβγαιναν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα. Έτσι, όλα τα μέλη οδηγήθηκαν εκ νέου στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του Survivor All Star.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε. Η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αρχίσει στη συνέχεια να μετράει μία μία τις ψήφους. Και από αυτή την ψηφοφορία βγήκαν στον τάκο του Survivor All Star… ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά!

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το Survivor All Star και την επιστροφή στην Ελλάδα. «Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, ξέραμε και εγώ και ο Τάκης ότι θα ήμασταν υποψήφιοι» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial