Αποχώρηση – «βόμβα» στο Survivor All Star. Ο Στάθης Σχίζας στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του.

Φανερά προβληματισμένος με τις εξελίξεις στην ομάδα του, ο Στάθης Σχίζας ένιωσε πικραμένος με την απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή, καθώς του μετέφερε μηνύματα από την σύντροφό του, τα οποία δεν ειπώθηκαν ποτέ από την Αλεξάνδρα Παναγιώρατου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως έκανε όλο αυτό προκειμένου να ενισχύσει την ψυχολογία του Στάθη, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο του Survivor All Star με την προσωπική του ζωή.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Στάθης Σχίζας αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωσή του.

«Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά πάνω απ΄όλα με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Τέλος, είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη η απόφασή μου. Σεβαστείτε έστω αυτό που λέω: Μετά από ώριμη σκέψη, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Εγώ χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια. Γυρνάω στην κόρη μου, στην γυναίκα μου, στην οικογένειά μου. Τέλος! Είναι δικιά μου απόφαση», ήταν τα τελευταία λόγια του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star.

Πηγή: survivor.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial