Survivor spoiler 16/3: Διπλό το ενδιαφέρον σήμερα! Εχουμε έπαθλο φαγητού, αλλά και αποχωρήση. Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Αλλη μια ψηφοφορία αποτελεί παρελθόν, η πρώτη με τη συμμετοχή μεγάλου ονόματος, δηλαδή παίκτη που θεωρείται φαβορί για μια θέση στην τελική τετράδα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συμμετείχε στην πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Πέντε υποψήφιοι για πρώτη φορά και μάλιστα από την ίδια ομάδα, αυτή την Μαχητών.

Αλλη μια ψηφοφορία αποτελεί παρελθόν, η πρώτη με τη συμμετοχή μεγάλου ονόματος, δηλαδή παίκτη που θεωρείται φαβορί για μια θέση στην τελική τετράδα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συμμετείχε στην πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

survivor spoiler 16/3: Ποιος αποχωρεί

Πέντε υποψήφιοι για πρώτη φορά και μάλιστα από την ίδια ομάδα, αυτή την Μαχητών.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και η Μελίνα Μεταξά τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο με την ψήφο του καθόρισε το μέλλον των τεσσάρων ως προς την ανανέωση του χρόνου παραμονής τους στον Αγιο Δομίνικο.

Αντίθετα, ο χρόνος τελείωσε για τον παίκτη ή την παίκτρια που τερμάτισε στην τελευταία θέση, συγκεντρώνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Η παίκτρια που αποχωρεί την Πέμπτη από το Survivor All Star είναι η Τζο Μαριδάκη.

survivor spoiler 16/3: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τελευταίο Συμβούλιο

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το χθεσινό… με εντάσεις καθώς στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι και οι Μαχητές διαπληκτίστηκαν. Μάλιστα, επιστρέφοντας στις καλύβες οι ομάδες τους, ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να ξανασχοληθώ με το τι ψηφίζει ο καθένας. Αυτό που έκανα με την Τζο, ήταν μια τελείως εμπιστευτική συζήτηση. Με ένα κορίτσι που της έχω πει ότι “θέλω η κόρη μου να σου μοιάζει, να πάει στην κτηνιατρική και να γίνει σαν εσένα”. Την Τζο την θαυμάζω και την αγαπώ και το έχω δείξει και στο ’22, πέρσι, που είχαμε παίξει και φέτος της το δείχνω», ανέφερε ο Τάκης μπροστά στην ομάδα του.

«Λοιπόν, κάποιοι προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις είτε για την Τζο, προσβάλλοντας την με αυτόν τον τρόπο, επειδή είπε κάποια πράγματα και είναι λάθος. Εγώ τη Τζο θα τη στηρίζω όσο είναι εδώ, μέχρι κάτω κάτω. Παρακαλώ πάρα πολύ από εδώ και πέρα να προσέχουν μερικοί πως συμπεριφέρονται σε εμένα γιατί εκτίθενται», συμπλήρωσε σε έντονο ύφος, ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ξεκάθαρη τοποθέτηση έκανε η παίκτρια Μελίνα Μεταξά η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περίμενα την υποψηφιότητα μου, ήταν αναμενόμενο. Δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά, δεν είμαι δίκαια υποψήφια».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την πλευρά του είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας τον έπιασε σχετικά με τη ψηφοφορία.

«Στα αγωνίσματα κάνει 5% τηλεθέαση και στο “ριάλιτι” 15%»

Την πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για όλους και για όλα.

Η ίδια δήλωσε ότι το παιχνίδι θέλει να το πάρει Γιώργος Πιλίδης γιατί πιστεύει ότι οι υπόλοιποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. «Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15.

Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι.

Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star. «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν.

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: newsique.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial