Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ακυρώθηκε η εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 – «Στη ζωή δε τα κάνεις όλα για τα χρήματα»

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1 πριν καλά καλά αυτή ξεκινήσει.

Ο λόγος που οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είχαν αίσιο τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zappit, είναι το γεγονός πως η κατεύθυνση του περιεχομένου της εκπομπής ήταν κάτι που δεν την εξέφραζε την παρουσιάστρια.

Κι ενώ μια ομάδα συνεργατών είχε αρχίσει ήδη να εργάζεται για τη νέα εκπομπή, η παρουσιάστρια αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει στη συνεργασία αυτή καθώς επιθυμία της ήταν να κάνει μια εκπομπή Well-being και όχι κοινωνικού περιεχομένου όπως της πρότειναν.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε σήμερα το πρωί να κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram μέσω της οποίας ενημερώνει τους ακόλουθούς της για την απόφασή της και τα επόμενα βήματά της.

«Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Άλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλ. εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει:

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Και αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω».

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial