Κυριάκος Μητσοτάκης: Τσακωνόμαστε πάντα με τη Μαρέβα για το air condition

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως… “δεν τα βρίσκει” με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη αναφορικά με το air condition. “Τσακωνόμαστε πάντα για το air condition” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20.09.2022) καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή Πρωϊνό Sfera με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο και εκεί, εκτός από την Τουρκία, τις επιδοτήσεις στο ρεύμα και το φυσικό αέριο αλλά και τη στεγαστική πολιτική, απάντησε και σε πιο χαλαρές ερωτήσεις. Όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία θα συνδεθεί με τις επιδοτήσεις ρεύματος, αποκάλυψε και το λόγο του… τσακωμού του με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Η μεγάλη διαφορά είναι η θέρμανση ή η ψύξη», είπε, εννοώντας τη θερμοκρασία που θα μπαίνει το κλιματιστικό και το αν αυτό είναι καινούργιας τεχνολογίας. Όταν η Νάνσυ Αντωνίου του είπε πως λέγοντας το αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα της τα… κλείσει όλα στο σπίτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition».

«Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του».

Πηγή: thestival.gr