Παπανδρέου: «Το λέω και σήμερα, λεφτά υπάρχουν»

Παπανδρέου

Τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Δεν έχω καμία φιλοδοξία να ξαναπιάσω κάποια καρέκλα. Τα έχω δει και τα έχω ζήσει. Αισθάνθηκα το χρέος. Δεν θέλω καμία πολιτική ρεβάνς. Η δικαίωση για εμένα είναι να δω τη χώρα να προχωράει» τόνισε.

«Ο στόχος μου δεν είναι να κατακτήσω την εξουσία, αλλά να προσφέρω σε αυτήν την παράταξη μετά την απουσία της Φώφης Γεννηματά, η οποία πάλεψε με την ασθένεια αλλά και για την παράταξη» ανέφερε και συνέχισε «την είχα στηρίξει και θα την στήριζα και τώρα τη Φώφη».

«Υπήρξε μία πολύ μεγάλη αγωνία στην παράταξη για το που πάει μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Δεν είχα προγραμματίσει να ξαναμπώ σε αυτήν την διαδικασία, αλλά αισθανόμενος το αίσθημα της ευθύνης και το κενό που άφησε η Φώφη, είπα “ναι, πρέπει να βοηθήσω και να συμβάλλω με κάθε τρόπο σε αυτήν την ανάταξη αυτής της ωραίας παράταξης με τις ωραίες αρχές» δήλωσε.

Κοντά στο ΚΙΝΑΛ ανεξαρτήτως αποτελέσματος

«Θα είμαι κοντά στο ΚΙΝΑΛ όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της κάλπης. Βέβαια μπαίνω σε αυτήν την κούρσα για να επιδιώξω να είμαι αρχηγός αυτής της παράταξης. Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ θα είμαι κοντά. Θα είμαι εδώ» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Το ΚΙΝΑΛ θα καταφέρει να μείνει ενωμένο. Η ενότητα θα σφυρηλατηθεί ακόμη περισσότερο βάση των αξιών μας που θα αναδεικνύουμε» πρόσθεσε.

Πηγή: thestival.gr