«Καμπανάκι» από κατοίκους προς τους αρμόδιους φορείς για ζητήματα ασφάλειας, αλλά και οικονομίας, καθώς αναγκάζονται να πληρώνουν τις ζημιές σε αμορτισέρ και λάστιχα

Για σοβαρό θέμα ασφάλειας κάνουν λόγο οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερινά την επαρχιακή οδό Ρυσίου – Βασιλικών, καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Η κακή κατάσταση του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με τον ελλιπή φωτισμό σε πολλά σημεία, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους και καλούν τους αρμόδιους φορείς να λάβουν άμεσα μέτρα για να διορθωθεί η κατάσταση.

«Είναι θέμα ασφάλειας ζωής, αλλά και οικονομικής φύσεως, καθώς δε γίνεται να ξοδεύουμε χρήματα κάθε τρεις και λίγο για αλλαγές ελαστικών και αμορτισέρ» σημειώνουν κάτοικοι, που βλέπουν τα οχήματά τους να φθείρονται από την επιβάρυνση που δέχονται κατά τη διέλευσή τους από το σημείο.

Κάτοικος της Σουρωτής που ζει στην περιοχή από το 2007 σημειώνει στην parallaxi ότι η κατάσταση του δρόμου ήταν καλή εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα, το 2013 είχε γίνει και συντήρηση σε ένα κομμάτι του δρόμου.

Ωστόσο, από εκείνη την περίοδο και έπειτα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο σημαντικός πολλαπλασιασμός των κατοικιών και κατ’ επέκταση των ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, αλλά και οι κατά καιρούς εργολαβικές επεμβάσεις (οι οποίες χαρακτηρίζονται κακές από τους κατοίκους), λόγω φυσικού αερίου, αποχέτευσης, οπτικών ινών κ.α, δημιούργησε την προβληματική κατάσταση που υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Αδιάψευστος μάρτυρας των όσων αναφέρουν οι κάτοικοι, οι φωτογραφίες που έχουν αποστείλει στην parallaxi.

Πηγή: parallaximag.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial