Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα, Τρίτη 19/7/2022, από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή του Γυμνασίου της περιοχής του Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του Πανοράματος και του νόμου 751, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Επίσης, σήμερα, από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 λόγω έργων ΜΕΤΡΟ, στην συμβολή των οδών Πέτρου Συνδίκα με Δελφών, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πέτρου Συνδίκα – Δελφών – Μάρκου Μπότσαρη – Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση“, σημειώνει η ΕΥΑΘ σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial