Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα της οροφής στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

Τον Οκτώβριο του 2021 έπεσε κομμάτι της οροφής και όπως αναφέρει ο δήμος, έσπευσε να φτιάξει τη μόνωση το καλοκαίρι του 2022, καθώς η εποχή ήταν κατάλληλη για τέτοιου είδους εργασίες

Aυτοψία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα στην οροφή τριών αιθουσών, λόγω υγρασίας από το 2015 πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Τον Οκτώβριο του 2021 έπεσε κομμάτι της οροφής και όπως αναφέρει ο δήμος, έφτιαξε τη μόνωση το καλοκαίρι του 2022, καθώς η εποχή ήταν κατάλληλη για τέτοιου είδους εργασίες. 

«Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να αποκαταστήσουμε χρονίζοντα προβλήματα  στα σχολικά κτήρια. Ένα, ένα τα αντιμετωπίζουμε και τα λύνουμε, γιατί η διοίκησή μας έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

Επιπλέον, έγινε αποκατάσταση επιχρίσματος στις τρεις αυτές αίθουσες του 9ου Δημοτικού Σχολείου, με χορηγία της εταιρίας  Kourpan Κατασκευαστική, αφού πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και έδωσε την έγκριση η εταιρία που έκανε την υγρομόνωση. Τα θέματα υγρασίας που παρουσιάζουν οι τουαλέτες του σχολείου, θα αποκατασταθούν μέχρι το καλοκαίρι.

Πηγή: voria.gr