Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας ένας 30χρονος ο οποίος είδε να δημοσιεύεται στα social media το ποινικό του ιστορικό, καθώς πρόσβαση στο φάκελο έχουν μόνο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκαναν για να τον εκβιάσουν καθώς είναι μάρτυρας σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Η δημοσιοποίηση αφορά παλιές υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη και η δημοσιοποίησή τους όπως ισχυρίζεται του έχει καταστρέψει τη ζωή.

Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο 30χρονος βρήκε αναρτημένο στα social media το προσωπικό του ιστορικό από το σύστημα της αστυνομίας, με μία φωτογραφία και ταγκαρισμένο το όνομά του. Αμέσως προσέφυγαν στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά, γιατί, όπως τόνισε, “είναι δεδομένο ότι υπάρχει συμμετοχή αστυνομικού”.

“Δεν υπήρχε μόνο το προσωπικό του ιστορικό στα social media, αλλά ο δράστης που ανέβασε την φωτογραφία ακολούθησε μία σειρά από απειλές και εκβιασμούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial