Ο Στέφανος Σαράτσης, γνωστός επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στην δημοπρασία που θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Ενας επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι θα συμμετέχει στην δημοπρασία των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ωστόσο δεν σκοπεύει να κρατήσει το μετάλλιο για το οποίο θα κάνει προσφορά.

Ο Στέφανος Σαράτσης, γνωστός επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στην δημοπρασία όπου τιμή εκκίνησης για ένα από τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, θα είναι τα 50.000 ευρώ. Ωστόσο, τόνισε πως αν καταφέρει και αποκτήσει το ένα από τα μετάλλια, δεν θα το κρατήσει, αλλά θα το επιστρέψει στην οικογένεια του σπουδαίου ολυμπιονίκη.

Ο επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και εμπνευστής της δημιουργίας της υπηρεσίας Home Service, που αφορά διανομή gourmet φαγητού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο Μόναχο της Γερμανίας.

Στην ανάρτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω αυτή τη δημοπρασία, να είμαι εγώ ο νικητής, διαθέτοντας το ποσό που έχω σημειώσει στο ανάλογο τετράγωνο. Βέβαια, οι δημοπρασίες ξέρετε πως λειτουργούν: Βάζουν όλοι τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν, ανεβαίνει η τιμή και τελικά κερδίζει αυτός που έχει τοποθετήσει τα περισσότερα χρήματα. Οι υπόλοιποι όλοι δεν χάνουν τίποτα. Απλά την προσπάθεια που έκαναν ως τότε.

Θα ήθελα πολύ να κερδίσω εγώ τη δημοπρασία αυτή. Γιατί όμως; Γιατί και να κερδίσουμε ακόμα, τα χρήματα αλλά και το μετάλλιο ή τη δάδα που θα κερδίσουμε θα παραμείνουν στην οικογένεια. Τα χρήματα για να τα διαχειριστεί η οικογένειά του και να τα μοιράσει στα ιδρύματα που επέλεξαν οι ίδιοι και το ανεκτήμιτο αντικείμενο το οποίο χαρίζει ο Αλέξανδρος και η Δώρα, θα παραμείνει στο έπιπλο που το έχουν ήδη στο σπίτι τους.

Πόσο άδικο θα ήταν να μεγαλώσουν τα δικά μου παιδιά μ’ ένα τέτοιο αντικείμενο ανεκτίμητης αξίας στο σπίτι μας και όχι τα δικά του παιδιά με το μεγάλλιο του πατέρα τους ή τη δάδα του πατέρα τους. Κανείς δεν θέλει την αδικία αυτή γι΄ αυτό ας είμαι ο πρώτος που θα ενεργήσω έτσι, ελπίζοντας να βρεθούν κι άλλοι σαν εμένα, οι οποίοι θα ενεργήσουν κατά τον ίδιο τρόπο και θα συμμετέχουμε με το ποσό που μπορούμε – χάσουμε κερδίσουμε, θα αφήσουμε τα χρήματα για τα ιδρύματα που είναι να πάνε και να αφήσουμε και το αντικείμενο αυτό, αυτό το μοναδικό αντικείμενο να βρίσκεται στα χέρια της οικογένειάς του. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη σύζυγό του, στη Δώρα, στους γονείς του και στα αδέρφια του. Δώρα μου σε αγαπάμε πολύ».

Πηγή: voria.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial