Θεσσαλονίκη: Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο ΠΑΜΑΚ

Εμβολιαστικό κέντρο έχει στηθεί στο ισόγειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, στο γραφείο του ιατρού εργασίας. Το κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 του ίδιου μήνα. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με το σκεύασμα της Pfizer.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr τα ραντεβού των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας που επιθυμούν να εμβολιαστούν εντός του ΠΑΜΑΚ θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες, μεταξύ 08:30 και 14:30.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχει εγκαταστήσει το εμβολιαστικό κέντρο στο πλαίσιο της επανόδου στην εκπαιδευτική διαδικασία με τη φυσική παρουσία, σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας.

Άλλωστε, ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Στυλιανός Κατρανίδης, με το μήνυμα «πάρτε τη ζωή στα χέρια σας: εμβολιαστείτε» είχε απευθύνει έκκληση, μέσα από ένα τετράλεπτο βίντεο, προς όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου να εμβολιαστούν απέναντι στον κορωνοϊό, πριν από την έναρξη της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς.