Τη δική του εκδοχή σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, δίνει ο 27χρονος τράπερ μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, ο οποίος υποστηρίζει ότι ουδέποτε προχώρησε στις πράξεις που καταγγέλλει η ανήλικη.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν πιεστικός με την 16χρονη, ωστόσο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

«Δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε αρπαγή. Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της. Βρεθήκαμε δύο φορές με την αδελφή της και την τρίτη φορά βρεθήκαμε μόνοι μας, ενώ αυτή μου είχε πει να βρεθούμε για μισή ώρα και εγώ πήγα. Ο ξάδελφός μου μιλούσε με την αδελφή της και έτσι έγινε η γνωριμία. Βγήκαμε δύο φορές τέσσερα άτομα μαζί και την τρίτη φορά κανονίσαμε μόνοι μας, με τη θέλησή της, αλλά αυτή είπε ότι και καλά την πήρα με το ζόρι, μου χρεώνει αρπαγή, ότι την βίασα. Μου έδειχνε ότι υπήρχε θέλησή, έχω και κάποια μηνύματα στο κινητό μου που μου λέει “όταν κοιμηθεί η μαμά και ο μπαμπάς μου μπορώ να βγω”», αναφέρει ο 27χρονος τράπερ στο protothema.gr.

Ο ίδιος υποστηρίζει στη συνέχεια, ότι η κοπέλα την ημέρα που συναντήθηκαν «ήταν θετική στην αρχή, μετά σε κάποια φάση μου έλεγε σταματά δεν θέλω, αλλά εγώ αντί να την πω πάμε να φύγουμε επέμενα και αυτή έκανε ηχογράφηση χωρίς να το ξέρω. Αυτό έγινε στον Λαγκαδά, εγώ πήγα και την πήρα με το αμάξι έξω από ένα μαγαζί και την ρώτησα αν ξέρει κανένα μέρος για να πάμε, μου είπε πως δεν ήξερε και σταματήσαμε σε ένα μέρος που το βρήκαμε στην τύχη και κάτσαμε μέσα στο αμάξι. Στην αρχή ήταν θετική και μετά μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε. Στην ηχογράφηση που έκανε με το κινητό της χωρίς να το ξέρω, ακούγεται ότι δεν είμαι άγριος και της λέω μόνο να έρθει πιο κοντά και να μου δώσει ένα φιλάκι».

«Δεν υπήρξε ποτέ σεξ»

«Δεν υπήρξε ποτέ σεξ, εγώ μετά την γύρισα και την άφησα με το αυτοκίνητο από το σημείο που την πήρα. Με κατηγορεί ότι την κράτησα παράνομα στο αυτοκίνητο, ενώ στην ηχογράφηση ακούγεται ότι τα παράθυρα είναι ανοιχτά και μου λέει η ίδια να τα κλείσω. Το αμάξι που έχω κλειδώνουν αυτόματα οι ασφάλειες της πόρτας μετά από λίγα χιλιόμετρα. Εγώ δεν έκανα ποτέ καμία κίνηση να την κρατήσω με το ζόρι. Στο τέλος απλά μου είπε να γυρίσει μόνη και εγώ της είπα να κάτσει για να την πάω εγώ, αυτά ακούγονται και στην ηχογράφηση. Δεν ξέρω γιατί έκανε την καταγγελία, πρέπει να φοβάται τους γονείς της, για αυτό μου έλεγε στο μήνυμα ότι περιμένει να κοιμηθούν οι γονείς της για να βγούμε. Επίσης, εγώ τις έλεγα σε άλλα μηνύματα να πάρει και την αδελφή της και να βγούμε τέσσερα άτομα, αλλά αυτή έλεγε πως δεν θέλει να το μάθει», υποστηρίζει.

«Είμαι στην φυλακή και είμαι χάλια ψυχολογικά καθώς ποτέ δεν είχα σκοπό να γίνουν όλα αυτά που μου χρεώνουν. Είναι πολύ άδικο αυτό, ποτέ δεν είχα μπλεξίματα με τον νόμο, ούτε καν κλήση για το αυτοκίνητο και είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει», καταλήγει.

Η καταγγελία της ανήλικης και η σύλληψη

Ο Πέτρος Δήμου, γνωστός και ως τράπερ «Saint», είχε συλληφθεί στις 8 Ιουνίου έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μίας 16χρονης κοπέλας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον 27χρονο κατηγορούμενο, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram και εκείνος την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας που είναι γεννημένη το 2006, ο «τράπερ» με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Τι λέει η δικηγόρος του 27χρονου

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του 27χρονου, Ανθούλα Ανάσογλου, ο εντολέας της είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, καλλιτέχνης, ο οποίος αγάπησε μια κοπέλα που δεν θα έπρεπε, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ανήλικη.

«Είναι σίγουρο ότι δεν ασκήθηκε βία και δεν είναι ένα παλικάρι που θα την έπαιρνε από κάπου για να την πάει κάπου αλλού χωρίς τη θέλησή της. Γνωρίζονταν και μέσω μηνυμάτων και με προσωπική επαφή. Θεωρώ ότι στην πορεία θα φανούν όλα. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, προφανέστατα επειδή η δικογραφία αφορά ανήλικη, καθώς το άρθρο του νόμου δίνει το δικαίωμα όταν έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Βέβαια, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας, θα έπρεπε να ληφθούν και άλλα πράγματα υπόψιν που δυστυχώς δεν ελήφθησαν. Πιστεύουμε ότι στην πορεία θα φανεί όλη η αλήθεια και ότι δεν έπρεπε να υπάρξει προφυλάκιση», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial