Πώς θα σας φαινόταν αν το φωτογραφείο ερχόταν κάτω από την πόρτα του σπιτιού σας ή στον χώρο εργασίας σας; Μία φωτογράφος στη Θεσσαλονίκη έκανε αυτήν την ιδέα πραγματικότητα και φέρνει το στούντιο φωτογραφίας μαζί με όλον τον εξοπλισμό της στην τοποθεσία που επιλέγει ο πελάτης, την ώρα και την ημέρα που θέλει.

Πώς γίνεται αυτό; Η κ. Όλγα Τσιλιοπούλου, φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, έχει εξοπλίσει το μίνι βαν της σε στούντιο φωτογραφίας και… “γράφει” χιλιόμετρα στην πόλη για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της.

Φωτογραφίες την ίδια μέρα, μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά… κάτω από το σπίτι σας

Αν βιάζεστε ή δεν έχετε όρεξη να ψάχνετε φωτογραφείο σε κοντινή τοποθεσία, η κ. Όλγα δίνει τη λύση. Κλείνοντας ένα ραντεβού, η “Photo I.D.” μπορεί να έρθει στην τοποθεσία που επιλέξετε την ίδια μέρα (αν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού) ή το αργότερο σε 1-2 μέρες μετά το τηλεφώνημα.

Εφόσον λοιπόν κλείσετε το ραντεβού (στο τηλέφωνο: 2312 315 712) και το βαν έρθει στην τοποθεσία σας, εσείς θα περάσετε μέσα στο όχημα, η φωτογράφος θα κάνει τα απαραίτητα “κλικ” και θα ετοιμάσει τις φωτογραφίες που ζητήσατε. Όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Πόσο κοστίζουν οι φωτογραφίες στο μίνι βαν

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, με το επιπλέον κόστος μετακίνησης να ισχύει μόνο για περιοχές που βρίσκονται μακριά από την πόλη, όπως το Καλοχώρι, η Σίνδος, η Επανομή κλπ.

Το κόστος των φωτογραφιών είναι το συνηθισμένο με τα υπόλοιπα στούντιο της πόλης. Ενδεικτικά, οι φωτογραφίες διαβατηρίου ή διπλώματος κοστίζουν 12 ευρώ, ενώ οι φωτογραφίες για ταυτότητες, πάσο κλπ είναι στα 10 ευρώ.

Το lockdown έφερε την ιδέα για το κινητό στούντιο

Όπως εξηγεί στο Thestival η κ. Όλγα Τσιλιοπούλου εμπνεύστηκε την ιδέα για το κινητό στούντιο κατά τη διάρκεια των lockdown λόγω του κορωνοϊού, όταν οι μετακινήσεις των πολιτών ήταν περιορισμένες και τα καταστήματά τους ήταν κλειστά. Έτσι σκέφτηκε πως θα ήθελε να εξυπηρετεί τους πελάτες της χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι τους ή τον χώρο εργασίας τους και να γλιτώσουν χρόνο. Έτσι λοιπόν, το βαν άρχισε να “γράφει” χιλιόμετρα από τον Ιανουάριο του 2022 και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.

Το εγχείρημα φαίνεται να είχε θετικότατη ανταπόκριση από τον κόσμο, καθώς όπως αναφέρει η κ. Τσιλιοπούλου όσοι φωτογραφήθηκαν στο κινητό στούντιο δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Τρία στούντιο σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Εκτός από το μίνι βαν που λειτουργεί ως κινητό στούντιο φωτογραφίας, η “Photo I.D.” δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια και έχει τρία καταστήματα σε όλη τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου 324, στην οδό Βρυούλων 37, στην περιοχή της Τούμπας και στην οδό Νυμφαίου 39, στον Εύοσμο. Εφόσον επιλέξετε να φωτογραφηθείτε σε ένα από τα παραπάνω στούντιο, το κόστος των φωτογραφιών είναι μικρότερο από το αντίστοιχο στο μίνι βαν.

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial