Ζέρβας: «Θετικός ο πρωθυπουργός για το νέο γήπεδο του Άρη, ανακοινώσεις στη ΔΕΘ»

Ζέρβας

Θα γίνουν εξαγγελίες από τον πρωθυπουργό για το νέο γήπεδο του Άρη, τόνισε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6» ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι θετικός για το νέο αυτό Project. «Υποθέτω ότι θα γίνουν εξαγγελίες σχετικά με αυτό στη ΔΕΘ», ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

«Είναι αντίστοιχο με το project του Βοτανικού. Πρόκειται για ένα οικόπεδο του ΟΑΕΔ, στην περιοχή του αεροδρομίου. Μετά τον ΠΑΟΚ και την Νέα Τούμπα να έχει και ο Άρης το νέο γήπεδό του», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια της οποίας είναι αύριο, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε ότι είναι sold out τα ξενοδοχεία. «Χαιρόμαστε που η πόλη γιορτάζει. Φέτος έχουμε να δείξουμε αρκετά καινούργια πράγματα, όπως την ανάπλαση της Αριστοτέλους, τους στάβλους Παπάφη κλπ», πρόσθεσε ο ίδιος. Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με αφορμή την πρόταση για την ανάπλαση της Αριστοτέλους ανέφερε ότι «το σημαντικό είναι πώς θα αλλάξουμε την πόλη».

Για το μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. «Πολλοί σταθμοί έχουν ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχουν λαμαρίνες σε πολλά σημεία της πόλης», υπογράμμισε. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη νέα προσφυγή πολιτών κατά της απόσπασης των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου. Σημειώνονται ότι η «η βούληση της πόλης και της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει το μετρό».

Πηγή: thestival.gr