Άφωνοι έμειναν οι παίκτες των ομάδων του “Survivor All Star” μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη. Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (27/3) το “Survivor All Star”, γεμάτο ανατροπές και νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθε για να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε. Δε πρόλαβε να πραγματοποιηθεί καλά καλά η σύσταση των νέων ομάδων και στο επόμενο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πάντα άλλαξαν.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών με αποτέλεσμα να αποβληθούν από το παιχνίδι.

“Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star” ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας νικητές ήταν οι Κόκκινοι με τους Μπλε τελικά να πηγαίνουν στην κάλπη.

Οι “νέοι” Μπλε θα ψήφισαν και από την κάλπη προέκυψαν δύο ονόματα, του Νικόλα Αγόρου και του Σπύρου Μαρτίκα, που είναι και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή: news247.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial